tisdag 29 september 2009

Blåst och regn, men ett himla bra gym!

Den här ön har problem med värmesystemet, kan inte behöva vara så här kallt. På med mössan bara, ingen som tycker synd om en när man har det här jobbet inte... Nu har jag precis kommit ur duschen efter ett stenhårt pass i gymet, det är alltid skönt att få kräma ur kroppen lite och svettas några liter. Spelade Carnoustie idag (coolt) och igår var det St Andrews som fick sig en omgång, men f-n va de ska vara kallt, fast jag hörde att det var betydligt kallare hemma idag!
Imon blir det lite sedvanlig träning, dock inte i ett "swingbås" i Sverige utan på ett grymt träningsområde på St Andrews, det funkar ju alltid. Perfekt gräs, grymma bollar och bäst service, vad kan man mer begära? Hmmm, undrar om dom lagt till nå´n ny rätt på roomservice-menyn idag (det kan man begära)? Fint e de, roomservice varje dag. Och DU (du vet vem du är!)! Han heter inte Tiger Wolf, han heter Tiger Woods och det kan inte va så svårt att komma ihåg! Hörs på måndag allesamman. PER

3 kommentarer:

  1. vilket pucko som tror något sånt...

    SvaraRadera
  2. Det har inte så mycke att göra med att det är svårt att komma ihåg utan mer de att stjärnor som håller på med Riktiga sporter är mer prioriterade att komma ihåg än dom som får betalt för att bara ta en promenad och slå lite på en boll.

    SvaraRadera